تحقیقات و نوآوری در دانشگاه کمبریج
در ترم سوم تحصیلی، درس روش های تولید با دکتر شفیعا را انتخاب کردم. در طول ترمی که گذشت، تحقیقات و فعالیت های بسیاری را با راهنمایی دکتر شفیعا دانشجویان انجام دادند. یکی از این فعالیت ها تشکیل کلاسی فوق برنامه با هدایت آقای علی محمدشاهی، از دانشجویان دوره کارشناسی دانشکده مهندسی صنایع، بود. در این کلاس که تعدادی از دانشجویان درس روش های تولید و سایر دانشجویان قرار داشتند، آقای محمدشاهی فعالیت هایی که بیشتر جنبه نوآوری داشت تعریف میکردند و اعضا داوطلبانه نتایج مطلوب را تولید می نمودند.
یکی از این فعالیت ها تحقیق درباره ساختار و عملکرد بخش تحقیقات و نوآوری در دانشگاه های ایران و جهان بود. بنده دانشگاه کمبریج را که قبلا در کلاس دکتر شفیعا با سایت آن آشنایی پیدا کرده بودم انتخاب کردم. در تحقیق و بررسی جامعی که انجام دادم گزارشی از ساختار، عملکردها، بخش های مختلف و خروجی های تولید شده توسط مرکز تحقیقات و نوآوری دانشگاه کمبریچ آماده نمودم.
نکته جالب توجه این فعالیت گروهی این بود که در دانشگاه مطرح تهران، نتایج بررسی نشان داد که اسناد ثبت شده و ساختار منظم و مشخصی تو حوزه تحقیقات و نوآوری وجود ندارد و تحقیقات در ایران صرفا به پایان نامه های دوره های مختلف در دانشگاه ها محدود میشود که حتی برای این هم دیتا بیسی وجود ندارد. در حالیکه که مثلا در دانشگاه کمبریج روی این موضوع به شدت سرمایه گذاری و توجه شده است که قالب های مخلف آن در گزارش آمده است.
برای دریافت متن کامل گزارش می توانید از لینک زیر استفاده نمایید:
کمبریج
حجم: 1.3 مگابایت